Followers

Labels

Saturday, December 25, 2010

Anugerah Skrin 2010

Tak ade ape2 yang nak dikomen pasal Anugerah Skrin 2010 (AS2010). Semuanya okey saje. Tapi dalam banyak2 benda kat (AS2010) tu, yang paling saya suka adelahhhh,


1. LISA SURIHANI, MIA SARA


my akak ni. hehe. die sangat-sangat-sangat cun dan comel. Geram je tengok die tu. lagi2 digandingkan pulak dengan MIA SARA dengan SEIN pulak tu. lagi la betambah-tambah comel.
Dekat bawah ni ade la sikit gamba  lisa dengan mia. gamba sein ade sekeping je sebab nak focus dekat lisa dengan mia je. hehe ~





2.  VANIDAH IMRAN




first time kak vee jadi pengacara ni. tapi okey je.  suke sangat kat die sebab makin lame, makin lawa kan.. :)


3.  SHAHEIZY SAM





Abangku! huhu. Minat gilee same Sam ni. memang pelakon besetail (verstyle) laa. hehe. dari cite PAE dulu sampai sekarang, die belakon memang ade umphhhhh laa! So, memang layak la die menang ANUGERAH YASMIN AHMAD tu. tahniah! :)


4. DRAMA NUR KASIH




Nur Kasih menang DRAMA RANTAIAN TERBAIK. Cerita ni sangat2 la bestttt. sampai ulang bape kali kat TV3 tu. memang tak bosan cite die. sukesuke! :)

*banyak lagi laa cerita2 menarik dekat AS2010 tu. tapi tak nak la cite sume. kalau nak tau dengan lebih detail lagi, sila klik sini. macehhh :)

sumber gambar dari budiey





2 comments:

  1. mia sara mmg comel kan!hehe

    ReplyDelete
  2. sangat comel dan petah bercakap! geram tgk die! heheeh~

    ReplyDelete