Followers

Labels

Thursday, December 16, 2010

Peaceee!! ^_^V

As-salam sumee..

Peaceee!! ^__^V  
Aikk,nape tetibe letak icon peace tu? tak penah2 letak pon..hahaha
ekceli sy telah di tag oleh cik fittiariri tuk join contest yg diberi nama 'PEACE CONTEST'
maka sy pon bukak balek laa album2 gamba sy..naseb baek ade gmba sy tengah buat peacee macam niiii, ^__^V heeee :)



ni la gamba yg sy cakap kat korang tu..hehe..ni gamba dgn one of my bestiee, fara. Da lame sangat tak jumpe die.tu yg seronok sgt sampai terbuat PEACEEE! ^__^V



Haa,,ni laa contest tu..Sile click gamba di atas untuk ke link 'PEACE CONTEST' tu yee :)
sile bace syarat2 penyertaan jugak yee :)

Tarikh tutup : 01/01/2011 okeyy

nak tag kengkawan plak tuk join contest ni gak! meh laaa join..hehe








4 comments:

  1. ni kalau shaz masok gerenti menang nih..haha

    ReplyDelete
  2. hahaha.tawu takpe..gamba peace die cnfem mlambak2 kan.. ^__^V

    ReplyDelete